Вівторок, 16 Жовтня 2018

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Хто ми

Наша компанія Twist-M – меблі на замовлення до ваших послуг!

Політика конфіденційності визначає наші правила отримання, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього сайту mebel-nazakaz.km.ua. Користувач сайту має всі права щодо захисту його персональних даних, які передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Адміністрація сайту зобов’язується не направляти небажані або не запитувані електронні листи (спам) Користувачам, за винятком важливих ділових або комунікаційних електронних листів, на які Користувач дав свій дозвіл.

Останнє оновлення: 20 жовтня 2018 р.

  • ОТРИМАННЯ ТА ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

    Користувачі можуть відвідувати сайт, не розголошуючи при цьому будь-які персональні дані (під персональними даними розуміється будь-яка інформація, що має відношення до встановленої фізичної особи). Сайт Twist-M – меблі на замовлення отримує та обробляє персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов’язань перед Користувачем. Якщо Користувач не згоден на це, він має право не користуватися сайтом і не надавати адміністрації сайту свої персональні дані.

    Персональні дані використовуються в таких цілях як:

    • Надання послуг
    • Взаємодія з Користувачем
    • Ідентифікація Користувача
    • Надсилання інформації, запитів та рекламних матеріалів
    • Проведення статистичних досліджень

    Сайт Twist-M – меблі на замовлення з метою виконання запитів Користувача, а також в інших цілях, зазначених в переліку, сайту може запитувати такі дані про Користувача:

    • Ім’я, по-батькові та прізвище
    • Електронну та поштову адреси
    • Номер телефону
    • Номер мобільного телефону
    • Та інші дані

    Сайт Twist-M – меблі на замовлення отримує, обробляє та зберігає такі дані як:

    • Ім’я, по-батькові та прізвище
    • Електронну та поштову адреси
    • Номер телефону
    • Номер мобільного телефону
    • Переписку, скарги відносно наших послуг або обслуговування

    Подібна інформація отримується і використовується за вашою згодою, відповідно до чинного законодавства України. Інформація не передається і не розголошується третім особам і її використання обмежується цілями, заради яких інформація була зібрана згідно з положеннями цієї Політики конфіденційності. Не вважається порушенням зобов’язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих Сайтом відповідно до них зобов’язань з надання послуг та виконання замовлень Користувачева, а також в рекламних цілях. Згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за відомості, які були надані Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі.

  • ФАЙЛИ COOKIES

    Файли cookies це невеликий файл, який запитує дозвіл бути розміщеним на жорсткому диску Вашого комп’ютера. Після того, як ви погодитеся, файл додається і куки дозволяє аналізувати інтернет-трафік або дізнатися, коли ви відвідуєте наш сайт. Cookies дозволяють веб-додаткам реагувати на вас як на Користувача. Веб-додаток може адаптувати свою діяльність до ваших потреб, симпатії і антипатії, збираючи і запам’ятовуючи інформацію про ваші уподобання.

    Ми використовуємо cookies журнал трафіку для визначення, які сторінки використовуються. Це допомагає нам аналізувати дані про трафік веб-сторінки і поліпшити наш сайт для того, щоб адаптувати його до потреб клієнта. Ми використовуємо цю інформацію тільки для статистичних цілей аналізу, а потім дані видаляються з системи.

    В цілому, cookies допоможе надати вам кращий веб-сервіс, дозволяючи нам відслідковувати, які сторінки ви відвідуєте, а які ні. Сookies жодним чином не дає нам доступ до вашого комп’ютера або будь-яку інформацію про Вас, крім даних, які ви хочете поділитися з нами. Ви можете прийняти або відхилити cookies. Більшість веб-браузерів автоматично приймають cookies, але ви можете змінити ваші налашнутвання браузера, щоб сookies видалялись, якщо ви віддаєте перевагу такому методу. Це може перешкодити вам в повній мірі скористатися всіма послугами сайту.

  • ПОСИЛАННЯ НА ІНШІ САЙТИ

    Сайт Twist-M – меблі на замовлення може містити посилання на інші веб-сайти. Однак, як тільки ви використовували ці посилання, щоб залишити наш сайт, слід зазначити, що ми рекомендуємо перейти за посиланням і ознайомитися з правилами захисту персональних даних для кожного сайту. Тому ми не можемо нести відповідальність за захист і конфіденційність будь-якої інформації, яку ви надаєте при відвідуванні таких сайтів. Ви повинні проявляти обережність і подивитися на стан про конфіденційність, яка застосовується до інших веб-сайтів.

  • ЗМІНА ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

    Сайт Twist-M – меблі на замовлення вправі вносити зміни і доповнення до даної політики конфіденційності.

    Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.

Замовити меблі

    ×

    Заказать мебель

      ×